Slik leverer vi

Vårt kundeløfte - «Vi bygger relasjoner»!

Det er mange måter å levere facility management-tjenester på, for å øke verdier på eiendommer og skape god trivsel i det daglige.

FaciliTec har utviklet våre helt egne løsninger for å levere markedets beste tjenester, bl.a bygget på høy teknisk kompetanse og innovasjon – og ikke minst skreddersøm, fleksibilitet og personlig service. For oss i FaciliTec er «kunderelasjon» mer enn bare ord.

«Vi bygger relasjoner» er vårt kundeløfte!

Vi har en vilje og dedikasjon til å møte kundens behov, og vi bygger lange og sterke relasjoner til våre kunder. Gode relasjoner gir bedre forståelse av hva kundene ønsker å oppnå. Denne forståelsen bruker vi til å tilpasse våre tjenester til kundenes behov.

FaciliTec ønsker å bidra med den beste, tryggeste og enkleste løsningen for markedet - «value for money» - og alt begynner med sterk kunderelasjon!

Det handler om å sette kunden og deres mål i fokus – det handler om kontinuerlig forbedring – om å se etter gode løsninger og forbedringer mens vi utfører arbeidet. Det handler om fagekspertise, yrkesstolthet og gode resultater.

Forbedringshjul. med 5 deler. Grafikk.

Vi bygger relasjoner!

Les mer om FaciliTec

Kontakt oss

Kontakt vårt sentralbord på tlf. 400 00 004 eller finn kontaktinfo til de ulike avdelingene her

Kontakt