Stillingene er opprettet grunnet vår voksende oppdragsmengde, og vi trenger to dyktige medarbeidere på laget. Vi ønsker to positive og engasjerte kolleger som skal bidra på vårt team og ta vare på våre kunder.

Jobben passer godt for deg som er praktisk anlagt og som trives med varierte arbeidsoppgaver. I disse stillingene skal man kunne fungere godt både som selvstendig og i team.

FaciliTec er en stor og slagkraftig aktør som leverer alle tjenester innen facility management, eiendomsdrift og forvaltning i Norden og Polen. Vi utvikler og tar i bruk digitale plattformer og fokuserer på teknologi som løfter bransjen til et nytt nivå.

Vi tilbyr innovative løsninger for våre kunder, og på en enkel og fremtidsrettet måte drifter vi våre kunders eiendommer. Vi innehar spisskompetanse på internkontroll og energiledelse og har fokus på teknologi, bærekraft og kvalitet. FaciliTec skal være en foretrukket partner og kompetansebedrift innen tradisjonelle tjenester, eiendomsutvikling, prosjektledelse og energirådgivning.

Vi gjør det enkelt!

 

Arbeidsoppgaver

 

Arbeidstid

 

Ønskede kvalifikasjoner

 

Vi tilbyr

 

Stillingen rapporterer til Regionsleder.